De Nieuwe Ontknoping

PSYCH - K ®

PSYCH - K ® is een zeer efficiente manier om van stress naar harmonie te komen.

Het is snel, doeltreffend en veilig.

Je transformeert je stress zodat je tot rust en vrede komt met jezelf

zowel in je denken, voelen , je lichaam als in je relaties.

is met de leter K van Key, de sleutel tot dit snelle en veilige transformatieproces.

Weet je dat ongeveer 95% van wat je denkt, voelt , gelooft wordt bepaald vanuit je onderbewustzijn wat voornamelijk is opgebouwd uit onze ervaringen in de periode van 0 - 7 jaar.

Tijdens de PSYCH - K ® sessies gaan we deze oude belemmerende overtuigingen overschrijven in nieuwe ondersteunende overtuigingen.

Dit proces wordt geintegreerd in je onderbewuste brein , door de linker en rechter hersenhelften met elkaar in communicatie te brengen, daardoor kan elke stress situatie en belemmerende overtuiging snel en blijvend verdwijnen.

Wat PSYCH - K ® doet het resulteert in een Hele- Breinstaat (linker en rechter hersenhelft zijn verbonden) met elke Balans. Dit wordt bevestigd door Spiertesten binnen de structuur van elke Balans. De hele-breinstaat is een uitbreiding die voorbijgaat aan of uit eerdere beperkende programmering, denken of overtuigingen .

Er zijn dan meer opties en potentieel beschikbaar om de gewenste ervaringen te manifesteren , aan te trekken of na te streven..

Ga je met me mee op weg naar je leven "leiden" i.p.v. "lijden" en je dromen realiseren?

 

Het PSYCH - K ® proces is strikt beperkt tot het wijzigen van overtuigingen.

Het PSYCH - K ® proces is niet ontworpen om medische problemen te diagnosticeren, noch is het een vervanging voor medische aandacht of professionen geestelijke gezondheidszorg.

Stichting EFT Nederland